Zoeken naar kliniek

kliniek
Braam Kliniek voor chirurgie en flebologie.
De Braam Kliniek heeft al ruim 25 jaar ervaring in de behandeling van spataderen en aambeien. Onze artsen zorgen voor een professionele en zorgvuldige behandeling, met gebruik van de nieuwste technieken. De behandeling wordt in bijna alle gevallen vergoed door uw zorgverzekeraar. de voordelen van onze kliniek.
Vijfmeren kliniek.
Op dit moment lukt het ons om op alle lokaties de poliklinische zorg te kunnen bieden die u van ons mag verwachten: hoogwaardige KNO-zorg zonder lange wachttijden. Qua operaties is er wel degelijk minder ruimte en hebben wij inmiddels met ons team een goede planning gemaakt zodat de meest urgente ingrepen ook daadwerkelijk door kunnen gaan. We zien dat de OK-capaciteit wel langzaam aan het toenemen is. Wij houden rekening met de 15, m samenleving en willen u vragen de aanwijzingen te volgen die u in het ziekenhuis zal aantreffen. Tevens vragen wij u alleen naar het spreekuur te komen, zo nodig met maximaal 1 begeleider. Houd onze website in de gaten om op de hoogte te blijven over onze bereikbaarheid. Met vriendelijke groet., Het team van de Vijf Meren Kliniek. De Vijf Meren Kliniek is een door het ministerie van VWS erkend behandelcentrum dus u mag van ons verwachten dat wij voldoen aan alle officiële eisen voor zelfstandige behandelcentra in Nederland. Wij werken samen met het Spaarne Gasthuis op de locaties Haarlem-Noord, Haarlem-Zuid, en Hoofddorp.
Plastische chirurgie Janssen Kliniek Oisterwijk omgeving Tilburg.
borstvergroting, buikwandcorrectie, ooglidcorrectie liposuctie in mijn kliniek in de regio Tilburg. Zo kunt u zelf beoordelen of ik u van dienst kan zijn. Natuurlijk zegt een website niet alles. Daarom beantwoord ik graag al uw vragen in een gratis en vrijblijvend consultgesprek. Met vriendelijke groet., Martin Janssen, plastisch en esthetisch chirurg. Internationaal lid ASAPS en NVPEC. Waar vindt u ons? Janssen Kliniek Oisterwijk Moergestelseweg 32M 5062 JW Oisterwijk 013 521 35 55 info@janssenkliniek.nl. Neem contact met ons op voor meer informatie over uw behandeling.
339 overige klinieken in Nederland.
Relevantie Naam a z Naam z a Cijfer hoog laag Cijfer laag hoog Aantal waarderingen hoog laag Aantal waarderingen laag hoog. Chirurgisch Centrum Maastricht. Curilion, expertisecentrum voor vrouwenzorg. MKA Kliniek Utrecht. Vrouwenkliniek Zuidoost, polikliniek voor gynaecologie. Park Medisch Centrum en Parkkliniek. MKA Klinieken Nederland. MKA Kliniek Den Haag.
Isala.
Kwaliteit en veiligheid. Samenwerking en netwerken. Werken bij Isala. Contact en locaties toon subnavigatie. Terug naar vorige. Isala Diaconessenhuis Meppel. Isala Diaconessenhuis Steenwijk. Samen maken wij Isala. Zoeken op trefwoord Zoeken. Veel gezocht: Afspraak bloedprikken, Op bezoek, Coronavirus COVID-19. Uw afspraak of operatie Route parkeren. Contact en locaties MijnIsala. Inloggen MijnIsala E-card versturen. Coronavirus COVID-19 Bent u patiënt, begeleider of bezoeker? Hier vindt u belangrijke informatie over uw bezoek aan Isala. Dit moet u weten. Nieuws en agenda. Onderzoek naar effect thuismonitoring op leven MS-patiënten. Lees meer Nieuws 19-2-2021. Blij dat wij iets kunnen betekenen voor coronapatiënten. Lees meer Nieuws 15-2-2021. Coronapatiënten gaan soms anders stemgeven en ademhalen. Lees meer Nieuws 11-2-2021 Diep respect voor IC-personeel dat onvermoeibaar doorgaat. Lees meer Nieuws 10-2-2021 Ik heb mij nooit onveilig gevoeld. Lees meer Nieuws 9-2-2021. Naar nieuws en agenda. Isala is een groot regioziekenhuis. Woont u in de regio, dan is Isala met vijf locaties in Zwolle, Meppel, Steenwijk, Kampen en Heerde uw ziekenhuis bij gezondheidsproblemen. Voor complexe zorg komen ook mensen uit omliggende ziekenhuizen en ver daarbuiten naar Isala.
De kliniek Abortuskliniek Vrelinghuis.
Indien dit het geval is kunt u niet naar de kliniek komen en kunt u een nieuwe afspraak maken zodra u 24 uur vrij bent van klachten indien koorts 38 C maakt u direct een afspraak bij uw huisarts. Kinderen zijn in onze kliniek niet toegestaan.
Fysica in de Kliniek MSc.
Studenten die tijdens hun BMT-opleiding in Eindhoven de juiste vakken met een voldoende hebben afgerond, kunnen in aanmerking komen voor het certificaat Fysica in de kliniek. Dit certificaat is verplicht om toegelaten te worden tot de selectie procedure voor de opleiding Klinische Fysica, al is het geen garantie dat je toegelaten wordt tot de opleiding.
Zelfstandige Klinieken Nederland.
IGJ brief: Hoeveel vaccins heeft uw kliniek nodig voor uw medewerkers? VWS en RIVM hebben ZKN gevraagd het vaccinatieprogramma voor te bereiden voor alle klinieken in Nederland. Als u een kliniek bent, maar geen ZKN-lid, vragen we u dringend te reageren uiterlijk op 10 februari op de uitvraag in dit bericht of in de e-mail van de IGJ.
Integrale en cosmetische geneeskunde Amsterdam Kliniek.
De medische praktijk voor integrale en cosmetische geneeskunde Amsterdam Kliniek werd in 1996 door dokter Lydia Boeken opgericht. Haar focus heeft altijd gelegen op de juiste balans tussen conventionele en complementaire behandelmethoden, met een speciaal accent op de orthomoleculaire geneeskunde.

Contacteer ons