Artikel Marketing Pakketten

Hoog scoren in Google met artikel marketing

€39

Eenmalig
Google Start
Met een artikel marketing pakket Goede Start bent u verzekerd van continuïteit en hoogwaarde content links.
 • Publicering van 5 artikelen
 • Maximaal 10 content links
 • SEO geoptimaliseerd
 • Geleidelijke en handmatige plaatsing in 30 dagen
 • Tekst zelf aanleveren
 • Incl rapportage
 • Geen langdurige contracten

€ 99

Eenmalig
Google MKB
Artikel marketing pakket MKB om uw site in een boost te geven in Google. Verzekerd van continuïteit en hoogwaarde content links.
 • Publicering van 20 artikelen
 • Maximaal 40 content links
 • SEO geoptimaliseerd
 • Geleidelijke en handmatige plaatsing in 55 dagen
 • Tekst zelf aanleveren
 • Inclusief rapportage
 • Geen langdurige contracten

€ 199

Eenmalig
Google Boost
Verhoogt uw online reputatie. Het Google Boost pakket zorgt voor kwalitatieve content links om uw site te laten scoren in Google!
 • Publicering van 50 artikelen
 • Maximaal 150 content links
 • SEO geoptimaliseerd
 • Geleidelijke en handmatige plaatsing in 90 dagen
 • Tekst zelf aanleveren
 • Inclusief rapportage
 • Geen langdurige contracten

Veelgestelde vragen over artikel marketing

Wat voor klanten maken gebruik van artikel marketing?
Waarom kiezen bedrijven voor IMT
Waarom artikel marketing?
Hoe gaat IMT te werk?
Blijven mijn artikelen permanent staan?
Op hoeveel woorden linkbuilden jullie?
Welke resultaten kan ik verwachten?
Welke garanties heb ik?

Artikel Marketing

Het zal u niet ontgaan zijn: het internet marketing speelt een steeds grotere rol voor bedrijven die gevonden willen worden in Google. Voor veel bedrijven betekent dit dat het belang van een goede site steeds groter is geworden: we kijken immers niet meer in het telefoonboek, maar gebruiken zoekmachines. Hiermee is ook een nieuwe bedrijfstak ontstaan: artikel marketing, oftewel het verspreiden van content. Maar was is artikel artikelmarketing? Artikel marketing is één van de belangrijkste onderdelen van zoekmachine optimalisatie. Er zijn ook andere zoekmachine optimalisatie strategieën om hoger in de organische zoekresultaten van Google te eindigen, maar voor nu beperken wij ons tot één van de belangrijkste onderdelen van zoekmachine optimalisatie, namelijk artikel marketing.

 

Artikel marketing uitbesteden? Artikel marketing om hoog in Google te komen!

Zoals gezegd is een belangrijk onderdeel van zoekmachine optimalisatie, artikel marketing, en wordt dit beschouwd als één van de meest essentiële manieren om hoog in zoekresultaten van zoekmachines te eindigen. Kort gezegd komt het er op neer dat hoe meer goede sites verwijzen naar een bepaalde site, hoe groter de kans is dat die site hoger in de zoekresultaten terecht zal komen. Het gaat er dus om dat er veel andere sites zijn die naar website x verwijzen. Wanneer er veel verwijzingen zijn, zal website x hoger in de zoekresultaten terechtkomen, want door het grote aantal verwijzingen zal Google denken dat het om een goede en belangrijke site gaat, die relevant is voor de gebruikers van Google. Belangrijk is daarbij wel dat de sites die naar website x verwijzen zelf ook van goede kwaliteit zijn. Wat goede sites zijn wordt natuurlijk ook weer door de algoritmes van Google bepaald, maar grofweg kan gezegd worden dat het ‘echte’ sites moeten zijn met een kwalitatief hoge inhoud. Belangrijke sites voor artikel marketing zijn blogs en nieuws websites. Wanneer op een artikel marketing site naar een website verwezen wordt, is de kans groter dat u hoger in de resultaten zal eindigen.

Artikel marketing & linkbuilding

Google ziet content links als stemmen naar uw site. Hoe meer stemmen uw website behaald, hoe hoger de positie van uw website in Google. Het gaat bij artikel marketing niet alleen om de kwantiteit (de hoeveelheid inkomende links), maar vooral om de kwaliteit van de links.

Artikel Marketing is momenteel het meest succesvolle en belangrijkste onderdeel van zoekmachine optimalisatie (SEO). Ongeveer 70% van de positie van een website in Google hangt af van de toegepaste artikel marketing strategie.

Wij krijgen regelmatig klanten die het maar niet lukt om topposities in Google te behalen. Met onze éénmalige artikel marketing boost hebben wij deze klanten geholpen, tegen een hele scherpe prijs.

Onze éénmalige boost heeft een looptijd van 40 dagen. Binnen 40 dagen ziet u zichtbaar resultaat in Google. Als de werkzaamheden zijn afgerond ontvangt u een duidelijk en overzichtelijk rapport van onze artikel marketing werkzaamheden.

Wilt u meer weten over onze éénmalige artikel marketing boost, wilt u referenties inzien of wilt u content zien die wij hebben geplaatst? Neem dan gerust contact met ons op en vraag naar onze content marketing specialisten.

Waarom artikel marketing van Internet Marketing Talenten?

Internet Marketing Talenten gebruikt de laatste zoekmachine (artikel) optimalisatie technieken om uw website naar de eerste pagina van Google te krijgen. De grootste aandacht wordt gelegd bij artikel marketing, waarbij wij autoriteit verkrijgen bij de zoekmachines door het plaatsen van unieke content-links op andere content websites. Uit onderzoek is gebleken dat uw indexering in Google afhangt van een goede linkstructuur die naar uw website toe linkt. Wij besteden daarom ook 90% van onze tijd in het plaatsen van uw website-link op content websites.

Artikel marketing

Wij maken heldere en duidelijke afspraken met onze klanten waarbij wij deadlines stellen voor het behalen uw doelstellingen. Wilt u gebruik maken van artikel marketing? Bestel dan vandaag nog een artikel marketing pakket!