Hoger in Google met linkbuilding

Hoger in Google met linkbuilding

#1 posities in Google door linkbuilding

Linkbuilding is een belangrijke vorm van marketing die slechts weinig mensen onder de knie hebben. En dat terwijl een linkbuilding strategie helemaal niet moeilijk hoeft te zijn. Dankzij ons bevlogen team van linkbuilders met veel kennis en ervaring hebben wij een sterk groeiend aantal klanten. Onder hen bevinden zich veel gerenommeerde zoekmachine optimalisatie bureaus die onze linkbuildingservice inschakelen voor hun eigen klanten (B2B). Stijgende trends en positieve resultaten zijn het gevolg. Linkbuilding is een van onze belangrijkste kernactiviteiten. Daarmee komt uw website hoger in Google! Wij bieden iedereen – van webwinkel tot rijschoolhouder, van loodgieter tot non-profitorganisatie – de kans om met ons mee te groeien. Onze service is scherp geprijsd en u kunt bovendien profiteren van flexibele voorwaarden.

Linkbuilding in een notendop

Linkbuilding is gericht op het verzamelen van externe links die naar uw website verwijzen. Zoekmachines zien een relevante en kwalitatief hoogstaande link op een externe site als een aanbeveling van uw website. Positieve resultaten zijn het logische gevolg, want met goede linkbuilding bereikt u vaak een hogere positie in Google, Bing of Yahoo. Het bedenken en uitvoeren van een linkbuilding strategie vereist veel kennis, ervaring en betrokkenheid van de linkbuilder. Het maakt namelijk uit of een externe link naar uw pagina staat op een site met weinig of veel autoriteit. Een link van website met weinig autoriteit kan er uiteindelijk zelfs voor zorgen dat u daalt in de zoekresultaten.

Zoekmachine optimalisatie en linkbuilding

Er is ontzettend veel geschreven over de verschillende zoekmachine optimalisatie technieken waarmee u hoger in zoekmachines als Google, Yahoo en Bing komt. Veel van deze technieken waren van tijdelijke aard en raakten na verloop van tijd in onbruik. Tegelijkertijd kwamen er nieuwe creatieve strategieën bij. Inmiddels kunnen we met zekerheid vaststellen dat er in het online marketing landschap één zoekmachine optimalisatie techniek overgebleven is die altijd succesvol is geweest: linkbuilding! Kortom, deze vorm van links verzamelen naar uw pagina is van cruciaal belang bij zoekmachine optimalisatie.

Waarom investering in linkbuilding?

Linkbuilding is misschien wel de meest effectieve en efficiënte methode die ervoor zorgt dat uw website hoger in de zoekresultaten van Google komt. Als u een goed linkbuilding netwerk weet op te bouwen met links op betrouwbare en relevante pagina’s, dan kent de zoekmachine u een hogere autoriteit toe. Daarna gaat u stijgen in de zoekresultaten. Zo’n stijging is de ultieme droom van iedere ondernemer, aangezien rond de 80% van de Nederlanders informatie zoekt en producten en diensten koopt via Google. De meeste internetters kijken niet verder dan de eerste pagina. Als u goed zichtbaar bent, krijgt u meer bezoekers op uw website en bereikt u meer conversie. Een boost voor uw bedrijf!

“Met linkbuilding bent u direct verzekerd van een positief resultaat. Echte topposities veroveren is mogelijk op de lange termijn.”

 

Waarom linkbuilding uitbesteden?

Iedereen kan linkbuilding leren. Misschien kunt u het zelf wel of heeft u iemand in huis die zich hiermee bezighoudt, maar er geen tijd (meer) voor heeft. Wij merken dan ook dat veel bedrijven zeer geïnteresseerd zijn in het uitbesteden van zoekmachine optimalisatie en linkbuilding. Logisch, want als u op strategische wijze goede links wil scoren op externe pagina’s, dan kan daar een hoop tijd in zitten. Zeker als u niet voldoende kennis van linkbuilding hebt. Als u ervoor kiest om uw linkbuilding strategie uit te besteden aan een bureau dat hierin gespecialiseerd is, dan bespaart u gegarandeerd kosten.

Waarom zoekmachine optimalisatie uitbesteden?

Veel ondernemers hebben niet veel verstand van zoekmachine optimalisatie en linkbuilding. Als ze bureaus benaderen om geholpen te worden bij zoekmachine optimalisatie en linkbuilding, dan krijgen ze regelmatig vragen over hun wensen wat betreft zoekmachineoptimalisatie. Bijvoorbeeld op welke zoekwoorden ze gevonden willen worden in Google. U als ondernemer denkt vaak met uw gezonde verstand en antwoordt bijvoorbeeld met ‘Samsung mobieltjes´. Terwijl het wellicht effectiever is om uw tekst te schrijven rondom het keyword ´Samsung S7´. Het is van groot belang dat de gebruikte zoekwoorden uw doelgroep bereiken, zodat het rendement van uw investeringen stijgen.

Waar letten wij op bij het plaatsen van links

Wilt u dat uw website goed beoordeeld wordt door Google? Bij linkbuilding zijn er een aantal elementen essentieel. De beste links komen van relevante pagina’s met een hoge autoriteit en met weinig uitgaande links. Wij zorgen ervoor dat uw pagina een boost krijgt met een natuurlijk linkprofiel, inclusief een zo divers mogelijk aantal kwalitatieve en relevante links. Op korte en lange termijn gaat uw pagina stijgen in de zoekmachine, waardoor u meer klanten in huis haalt!

Onze werkwijze

Om er zeker van te zijn dat u met uw website stijgende trends gaat bereiken, doen wij allereerst een inventarisatie van uw wensen, eisen en budget. Hierbij bekijken we meteen of uw wensen realistisch en haalbaar zijn binnen de gewenste termijn. Dat doen wij door een kort verkennend onderzoek uit te voeren. Er zijn zeker veel opties, maar omdat linkbuilding een langlopend proces is, is het bijvoorbeeld niet mogelijk om binnen een paar weken al boven aan de zoekresultaten te staan.

Uniek voorstel

Bent u nieuwsgierig geworden? Wij doen u graag een uniek voorstel waarmee uw website flink gaat stijgen in Google. Als u van onze diensten wilt profiteren, gaan we aan de hand van een onderzoek bepalen wat voor u de meest effectieve methode is. Wat is het huidige linkprofiel van uw site? Wat doet uw concurrentie? Wat zijn belangrijke keywords? Op welke externe sites kunnen we een link naar uw pagina plaatsen? Met het antwoord op deze vragen gaan we aan de slag met linkbuilding, waarbij we voor u een natuurlijk linkprofiel gaan opzetten met kwalitatief goede en relevante links. Wij zijn pas tevreden als uw pagina hoger in Google komt!

Goede nazorg

Nadat de linkbuilding klus erop zit, ontvangt u van ons een uitgebreide rapportage waarin u overzichtelijk kunt zien waar uw links geplaatst zijn. Ook ziet u direct wat het effect is van uw investeringen. Bij ons krijgt u elke maand een uitgebreid rapport van de door ons uitgevoerde werkzaamheden. Dat doen wij op basis van een analyse van uw website en die van uw concurrenten. Wij hechten veel belang aan duidelijke rapportage, omdat het bij linkbuilding heel belangrijk is om inzicht te hebben in resultaten. Wij beschikken over allerlei tools die het onderzoekproces nog succesvoller maken. Daar profiteert u van mee!

Kies voor specialisten met expertise

Er zijn in Nederland veel bedrijven die linkbuilding aanbieden aan websites. Het niveau van die bedrijven en de kwaliteit van het werk dat zij leveren verschilt sterk. Voor veel linkbuilding bureaus bent u een van de vele klanten, een nummer dus. Dat wilt u toch niet? Kies liever voor specialisten met hart voor hun werk. Professionals die maar één ding willen: uw website laten stijgen in Google met behulp van hun expertise! Onze linkbuilding experts zijn goed op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in online marketingland. Daardoor profiteert u van een linkbuildingstrategie die voldoet aan meest recente richtlijnen van Google.

Doorlopend proces

Het komt voor dat klanten binnen een week in de top drie van de zoekresultaten willen staan met het keyword ´verzekeringen vergelijken´. Echter, scoren op een dergelijk zoekwoord met veel concurrentie vereist maanden of zelfs jaren intensieve linkbuilding. Wij zijn altijd eerlijk over de tijd die het kost om verbeteringen te realiseren. Bij linkbuilding duurt het minimaal een aantal maanden voordat resultaat zichtbaar wordt. Er mogen namelijk niet te veel links tegelijk gescoord worden. Doen we dat wel? Dan wordt uw website gestraft door Google of Bing. Het aantal links en de diversiteit van de links moet zo natuurlijk mogelijk zijn. Als de links eenmaal geplaatst zijn, is het altijd nog wachten totdat de desbetreffende website opnieuw geïndexeerd is en de link door de zoekmachines opgemerkt wordt.

Linkbuilding anno 2019

Na de meest recente Google Penguin update en Panda update krijgen wij geregeld de volgende vraag: “Moeten we in 2019 blijven investeren in linkbuilding?” Het antwoord op deze vraag is een volmondig “ja!” Wat wel of niet werkt voor linkbuilding is door de jaren heen meerdere keren veranderd, maar de basis/kern is altijd hetzelfde gebleven. Vroeger was het nog mogelijk om te scoren met kwantitatieve backlinks. Tegenwoordig is de kwaliteit van een link op een externe pagina essentieel. De kwaliteit van een backlink wordt mede bepaald door de relevantie en autoriteit van een website. De waarde van zo´n link wordt dan hoger.

Moz toolbar

Wilt u inzicht hebben in de autoriteit van uw website? Een handige tool om de autoriteit van een webpagina te bepalen is de Moz toolbar. Deze toolbar geeft de waarde van uw linkprofiel aan. Die waarde komt tot stand aan de hand van backlinks die naar uw website verwijzen. Moz kijkt er namelijk naar of u een natuurlijk linkprofiel heeft opgebouwd. Naast goede backlinks zijn er ook andere variabelen die van belang zijn, zoals het gebruik van dofollow en nofollow backlinks.

Linkbuilding in 2019

Linkbuilding is ook in 2019 van groot belang voor elke ondernemer die meer klanten wil bereiken met zijn website. Het is van enorme toegevoegde waarde voor uw bedrijf, omdat u ermee zorgt dat uw pagina een boost krijgt in de zoekresultaten van Google en andere zoekmachines. Het verkrijgen van topposities behoort absoluut tot de mogelijkheden! Het is belangrijk om vooral te focussen op websites die gerelateerd zijn aan de diensten die u aanbiedt. Alleen links op dergelijke pagina’s voegen daadwerkelijk iets toe aan uw natuurlijke linkprofiel. Het is beter om een kleinschalig linkprofiel te hebben met kwalitatieve backlinks dan een uitgebreid linkprofiel met uitsluitend minder betrouwbare links.

Bij ons wordt u ontzorgd bij al uw linkbuilding activiteiten. Duurzaam resultaat gegarandeerd.